Feyenoord-target Van den Belt wordt niet de opvolger van Zerrouki bij FC Twente

| by Martin

Bij FC Twente was het een interessante laatste dag van de winterse transferwindow. Dit kwam met name door het nieuws dat Feyenoord opnieuw om tafel wilde met FC Twente om een ultiem bod te doen op Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers wilden ver gaan, maar kregen desondanks nul op het rekest. Hoofdscout Patrick Busby blikt terug op deadlineday.

Was het een druk dagje? "Nee, we hebben vandaag overleg gehad op de club. Natuurlijk was er wel een beetje rumoer, maar wij hadden in ieder geval ons huiswerk gedaan. Mocht er iets gebeuren dan hadden we het kunnen oplossen." Dan is natuurlijk de grote vraag: wie had FC Twente gehaald als Zerrouki alsnog was vertrokken?

"Dat moet je aan Jan (Streuer, red.) vragen", vervolgt Busby slim. "Dat gaat allemaal van directie tot directie. Wij als scouting hebben in het voortraject ons huiswerk gedaan en dan is het aan Jan en de club om daarin een keuze te maken, en die waren duidelijk."

Hierbij laten de heren aan tafel bij ESPN het natuurlijk niet zitten en vragen door. Komt de potentiële opvolger wellicht uit Zwolle? Daar is Van den Belt bezig aan een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en heeft onder andere ook de aandacht getrokken van Feyenoord. "Nee, die komt niet uit Zwolle", ontkent Busby stellig. "Thomas van den Belt is wel een goede speler, zeker." Maar niet de opvolger van Zerrouki? Busby schudt nee.

Read the full article

Just in

Look at more articles