BREAKING

Bruggink verrast door vertrek Streuer: "Had dit niet verwacht"

Bruggink verrast door vertrek Streuer: "Had dit niet verwacht"

Nu Kan Streuer heeft besloten om niet door te gaan als technisch directeur van FC Twente, wordt Arnold Bruggink genoemd als dienst opvolgers. Live bij ESPN reageert Bruggink op de geruchten.


"Ik heb de wijsheid niet in pacht en ik denk niet dat je zomaar even technisch directeur kan gaan spelen. Verre van dat zelfs. Ik geloof dat je een team van mensen moet hebben om dat aan te vliegen, maar FC Twente is niet zomaar een club die zo'n team gaat aanstellen. Ron Jans, Jan Streuer en Paul van der Kraan hebben in drie jaar tijd iets neergezet dat echt fantastisch is. Ik heb er wel de energie voor en ik heb er een goed beeld bij. Ik wil me wel zo goed mogelijk voorbereiden om een grote slagingskans te hebben."

"De gesprekken lopen al heel lang maar het is niet gezegd dat ik dat zomaar ga doen. Het is voor mij namelijk heel belangrijk wat Jan Streuer gaat doen. Het belangrijkste punt voor mij is dat Jan erbij blijft. Toch is het nog niet zeker dat ik per 1 juni de technische man bij Twente ben. Kijk, ik ben hier al heel lang mee bezig. Ik loop al anderhalf jaar bij Twente ongeveer om te kijken waar ik allemaal mee te maken krijg."


"Waarom ik zelf de knoop nog niet heb doorgehakt? Het gaat mij erom dat ik weet hoe de club in elkaar zit. De RvC heeft aan mij gevraagd hoe ik erover denk om bij de club mee te draaien. Ik heb een ideaalplaatje geschetst met hoe ik de samenwerking met Twente voor me zie. Het ideaalplaatje bestaat niet, want dat verandert elke keer. Ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat zij weg zouden gaan. Streuer heeft wel gezegd dat hij wil blijven om een nieuwe man te ondersteunen."

294 claps
14 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments