Eerste elftal

Boere niet bezig met periodetitel: "Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd"

Boere niet bezig met periodetitel: "Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd"

FC Twente greep vrijdagavond naast de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie. Een 1-0 overwinning op concurrent Almere City was niet genoeg, omdat Sparta Rotterdam wist te winnen van Telstar (3-2). De Tukkers waren afhankelijk van het resultaat bij Sparta omdat de Rotterdammers in poleposition waren.

Spits Tom Boere geeft echter te kennen dat hij en zijn ploeg niet bezig zijn geweest met de periodetitel. "Wij praten niet over periodes of een titel. Wij leven van wedstrijd tot wedstrijd", laat hij weten in gesprek met Stan Waning van De Twentsche Courant Tubantia.

[google]

"Dat is een enorm cliché, maar het is wel zo", erkent Boere. Overigens had FC Twente gedurende tien minuten de periodetitel in handen door een 2-2 tussenstand bij Sparta - Telstar en een 0-0 tussenstand bij Go Ahead Eagles - SC Cambuur. "Tijdens de wedstrijd zag ik één keer op het scorebord de tussenstand bij Sparta, maar verder ben ik er niet mee bezig geweest.”

De supporters lieten hun vreugde ook blijken bij de tussenstanden op de andere velden, maar helaas mocht het niet baten. Sparta Rotterdam wist tegen Telstar alsnog te winnen en ook Go Ahead Eagles, waar de ploeg van trainer Marino Pusic ook afhankelijk was, wist in de slotfase twee doelpunten te maken om het Cambuur van trainer René Hake met 2-0 te verschalken.

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments