Eerste elftal

Driessen: 'FC Twente komt eraan, maar Zerrouki moet naar Feyenoord'

Driessen: 'FC Twente komt eraan, maar Zerrouki moet naar Feyenoord'

FC Twente is na de eerste speelronde van 2023 direct een plekje gestegen op de ranglijst. Sterker nog, de ploeg liep ook twee punten in op koploper Feyenoord en de nummers twee en drie Ajax en PSV. AZ staat nu in punten gelijk, maar staan vijfde op basis van een veel slechter doelsaldo. Valentijn Driessen is dan ook van mening dat we tegenwoordig mogen spreken van een top 5 in plaats van een top 4.

"FC Twente komt eraan en ik denk dat de top vier vanaf nu de top vijf is", begint hij enthousiast op de website van zijn werkgever de Telegraaf. Als het onderwerp wordt verplaatst naar Zerrouki doet hij een uitspraak waar niet veel Tukkers het mee eens zullen zijn. "Hij zou sowieso naar Feyenoord moeten."

"Ik denk dat hij daar heel goed zou passen. Het is wel iemand die de kwaliteiten heeft om Feyenoord sterker te maken." Maar wat zou hij dan moeten kosten? Streuer heeft aangegeven niet mee te willen werken. "In de zomer was dat 8 miljoen en een doorverkooppercentage. Dat zou nu van tafel zijn, maar ik denk dat als ze 8 of 9 miljoen voor hem krijgen ze hem echt wel laten gaan."

"Uiteindelijk is het bedrijfsmatig beter om hem te laten gaan. Mocht er een goed bod komen dat adviseert Driessen Zerrouki niet te laten gaan voor aankomend weekend. "Alleen moeten ze dat wel doen na komende zaterdag want dan moeten ze nog tegen Ajax spelen." De kraker wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA en wordt zaterdagavond afgetrapt om 21:00 uur.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments