Eerste elftal

Vitesse moet zonder eerste doelman aantreden tegen FC Twente

Vitesse moet zonder eerste doelman aantreden tegen FC Twente

Vitesse moet het komende woensdag doen zonder hun eerste doelman Kjell Scherpen. De sluitpost heeft van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel gekregen van één wedstrijd na zijn rode kaart tegen PSV. Het voorstel is geaccepteerd waardoor Scherpen tegen FC Twente toe moet kijken vanaf de tribune.

Scherpen keerde in de eerste helft nog en strafschop, maar vlak na rust werd hij toch gepasseerd door Til die de score opende. In de blessuretijd van de tweede helft moest de goalie met rood van het veld toen hij buiten de zestien een speler van PSV torpedeerde.

Scherpen wordt dit seizoen door Vitesse gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion. Hij kent een turbulent seizoen waarin hij al twee keer geblesseerd raakte en nu dus ook tegen een schorsing op is gelopen. De kans is groot dat Daan Reiziger woensdag de plek inneemt onder de lat. Hij mocht afgelopen invallen na de rode kaart van Scherpen. Andere opties die Cocu heeft zijn Markus Schubert en Jeroen Houwen.

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments