FC Twente Nieuws

Clubwatcher duidelijk: "Salah-Eddine is geen Ajax 1-niveau"

Clubwatcher duidelijk: "Salah-Eddine is geen Ajax 1-niveau"

Anass Salah-Eddine mocht afgelopen zondag voor de derde keer invallen bij een eredivisiewedstrijd van FC Twente. De linksback kwam al in de 21e minuut in het veld voor Gijs Smal die last had van duizeligheid. De huurling van Ajax greep zijn kans en speelde een prima wedstrijd. Ook Leon ten Voorde is positief.

"Hij deed het goed. Ik vond het een van de weinige spelers die af en toe nog een beetje rust aan de bal had. Deze jongen kennen we nog niet zo goed. Zondag moest hij er al heel vroeg in en hij deed het prima. Nu wil ik niet op basis van één wedstrijd een speler heilig verklaren, maar deze jongen heeft in de basis wel kwaliteit", aldus de clubwatcher bij de Ballen Verstand.

"Hij heeft bijna nog niet gespeeld. Hij is gehuurd van Ajax. FC Twente wilde hem eigenlijk wel definitief overnemen, maar Ajax wilde dat niet. Hij heeft een doorlopend contract in Amsterdam, dus dat geeft wel aan dat ze nog zeker wat in hem zien."

Toch denkt Ten Voorde niet dat Salah-Eddine kans heeft op een basisplek bij Ajax. "Het is denk ik geen Ajax 1-niveau, voor de toekomst niet. Maar hij mocht in ieder geval niet verkocht worden." Wel vindt hij de 20-jarige back een typische Ajax-speler. Bij Jong Ajax had hij waarschijnlijk veel meer minuten gemaakt, maar hij heeft toch bewust de stap naar FC Twente gemaakt. Dan is het voor die jongen hartstikke fijn dat hij een goede indruk achterliet op het moment dat hij er moest staan."

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments