FC Twente Nieuws

DONE DEAL: Pröpper gepresenteerd in het rood van FC Twente

DONE DEAL: Pröpper gepresenteerd in het rood van FC Twente

Na een succesvolle medische keuring is de kogel door de kerk. Robin Pröpper wordt de nieuwste aanwinst van FC Twente. De centrale verdediger wordt transfervrij overgenomen van rivaal Heracles Almelo. De 27-jarige Pröpper tekende een contract voor drie seizoenen.

Pröpper is uiteraard content met de overeenkomst. “Voor mij was nu het moment om bij een andere club een nieuwe stap te maken als voetballer. Bij FC Twente wil ik weer het beste uit mezelf halen en me op die manier blijven ontwikkelen.”

Jan Streuer geeft aan dat hij gevonden is wat hij gevonden heeft. "We waren op zoek naar een centrale verdediger. Met de komst van Robin hebben we dit heel goed in kunnen vullen. Robin speelt al jaren op het hoogste niveau en is zeer ervaren. Daarmee kan hij onze relatief jonge ploeg helpen. Het is mooi dat Robin al vroeg in de voorbereiding aansluit. Hij zal er snel staan."

Ook Heracles deed meerdere pogingen om het vertrek van de aanvoerder te voorkomen. Pröpper was de aanvoerder van Heracles en werd gezien als boegbeeld van de Almeloërs. Wat het vertrek extra zuur maakt is dat Heracles geen cent ontvangt voor de speler omdat hij sinds vandaag officieel transfervrij is.

[google]

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments