FC Twente Nieuws

FC Twente presenteert Looping als de nieuwste grote sponsor

FC Twente presenteert Looping als de nieuwste grote sponsor

Vandaag heeft FC Twente een nieuwe premium partner gepresenteerd als sponsor van FC Twente. Het betreft Looping, het bedrijf dat eerder de naam wijverkopenuwautowel.nl droeg. Een premium partner behoort bij FC Twente tot de top van de sponsorpiramide en zorgt voor een aanzienlijke financiële injectie. Eerder dit jaar werd ook Twepa al premium partner.

"Trots dat we Looping kunnen presenteren als nieuwe Premium Partner", zo is de eerste reactie van Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente. "Met Looping voegen we opnieuw een regionaal bedrijf met landelijke uitstraling toe aan de top van de sponsorpiramide. Twee Twentse partijen die elkaar gaan versterken, een mooi stuk Noaberschap. Als club zijn we ervan overtuigd dat we Looping kunnen helpen groeien in haar landelijke- en regionale naamsbekendheid.”

"Als Looping zijn wij trots dat we ons als regionale partij met landelijke dekking kunnen aansluiten als Premium Partner bij FC Twente. We kijken enorm uit naar de komende drie jaar. De drie jaar waarin wij ons als Looping onder de aandacht willen brengen bij de FC Twente supporters en natuurlijk de rest van Nederland” aldus Looping directeur Sefa Sarioglu.

“De drie kernwaarden van FC Twente, Trots, Ambitie en Noaberschap, sluiten perfect aan bij ons bedrijf. We zijn trots op onze nieuwe branding, hebben de ambitie om de beste te zijn in het verkopen van auto’s en dat doen we samen met een hecht team van medewerkers en leveranciers."

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments