FC Twente Nieuws

FC Twente presenteert nieuwe topsponsor: "Het maakt ons trots"

FC Twente presenteert nieuwe topsponsor: "Het maakt ons trots"

FC Twente heeft wederom een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. Na de veelbesproken deal met Floki, is het nu Previder dat haar naam bindt aan de club uit Enschede. Het gaat om een langdurige verbintenis van maar liefst vijf seizoenen. Daarnaast gaat Previder ook het IT-platform beheren en vernieuwen.

Manager commerciële zaken Marco Behrens is verheugd met Previder als nieuwe Premium partner. “Wij zijn trots dat we een partnership hebben kunnen sluiten met Previder. Een Nederlands managed service provider uit de regio met een eigen datacenter, dit zorgt ervoor dat we als organisatie efficiënt en veilig kunnen samenwerken."

"Tevens is het mooi dat we als club onze ambitie kunnen blijven waarmaken door wederom een Twents bedrijf toe te voegen aan de top van de Sponsorpiramide. Zoals bekend hebben we afgelopen jaar heel bewust de keuze gemaakt om de sponsorpiramide anders in te richten en de Premium Partner toe te voegen. Na Twepa maakt nu ook Previder de stap. Het maakt ons trots dat we nog meer de verbinding kunnen maken met deze grote bedrijven uit de regio die Noaberschap uitstralen met Twentse roots."

Ook Tim Timmerman, de directeur van Previder, is in zijn nopjes. "We zijn blij dat we naast het partnership ook de volledige IT-omgeving van FC Twente mogen leveren. FC Twente is een geweldig podium in de regio, maar biedt ons ook landelijk veel zichtbaarheid. Het past goed bij de ambitie en ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken."

"We hebben weliswaar onze roots in Twente, maar met vestigingen in Utrecht, Vianen en Hengelo reikt onze dienstverlening verder dan dat. We leveren namelijk managed IT-diensten aan organisaties in heel Nederland. Dit doen we voor bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties en nu dus ook FC Twente!"

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments