FC Twente Nieuws

FC Twente (v) organiseert opnieuw minitoernooi Champions League

FC Twente (v) organiseert opnieuw minitoernooi Champions League

Eind juni werd duidelijk dat FC Twente Vrouwen in een minitoernooi met Agarista CSF Anenii Noi 2020, Benfica en Hajvalia moet afrekenen om in de Women’s Champions League te komen. Dit minitoernooi, waarin FC Twente het eerst opneemt tegen Agarista CSF Anenii Noi 2020, gaat worden gespeeld op bekend terrein.

De wedstrijden worden namelijk gespeeld op Het Diekman. Ook vorig seizoen, toen FC Twente werd uitgeschakeld door Benfica, werd het toernooi in de thuishaven van de Tukkers gespeeld. Toen wonnen de vrouwen van Benfica met maar liefst 4-0 van de Tukkers. Daarbij eindigde destijds per direct het Europese avontuur voor FC Twente.

Dit seizoen speelt het de eerste wedstrijd tegen Agarista CSF Anenii Noi 2020, de kampioen van Moldavië. Mocht deze wedstrijd worden gewonnen, dan wordt er gespeeld tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Benfica en Hajvalia. De wedstrijden in dit minitoernooi worden op 18 en 21 augustus afgewerkt.

Naast FC Twente, speelt ook Ajax het minitoernooi. De Amsterdammers zijn gekoppeld aan Kristianstad, Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt. De nummer twee van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen speelt eerst tegen Kristianstad en neemt het bij winst op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments