FC Twente Nieuws

Pröpper blijft kritisch ondanks ruime overwinning op RKC

Pröpper blijft kritisch ondanks ruime overwinning op RKC

FC Twente heeft zondagmiddag gedaan wat het moest doen. In de eigen Grolsch Veste stond na 90 minuten voetballen een stand van 3-0 op het scorebord. Sem Steijn was de gevierde man met twee doelpunten, ook Van Wolfswinkel schreef weer een doelpunt bij. Ook was het alweer de zevende clean sheet uit twaalf wedstrijden.

“Eerste helft gewoon een hele goede pot denk ik, op een paar schoonheidsfoutjes na. We waren denk ik veel in de aanval tegen een moeilijk RKC dat goed stond. We kwamen er moeilijk doorheen, maar ik denk dat we, vooral in de eerste helft, goed geduldig zijn gebleven”, aldus Pröpper voor de camera van ESPN.

“De tweede helft was wel anders. Ik vond hun beter uit de startblokken verschijnen. Daar hadden we wel moeite mee. Zij veranderden van systeem. Dus wij waren even zoekende naar waar we de tweede ballen moesten oppakken. Voetballend waren we ook niet zo goed als in de eerste helft. Maar ik denk dat zij weinig tot echte kansen zijn gekomen.”

De reserve-aanvoerder kijkt reëel naar de tweede helft. “Ik denk dat zij gevaarlijker waren in de tweede helft. Als wij niet goed genoeg zijn aan de bal dan is het moeilijk tegen een hoog druk zettend RKC. Maar normaal gesproken zijn we beter aan de bal dan in de tweede helft. Met alle respect, als wij ons normale spel spelen zouden wij beter zijn dan RKC in de tweede helft.”

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments