FC Twente Nieuws

RKC mist topscorer in duel tegen FC Twente

RKC mist topscorer in duel tegen FC Twente

Zondagmiddag treedt FC Twente aan tegen RKC Waalwijk. Voorafgaand aan de wedstrijd staan de Tukkers vijfde en de ploeg uit Noord-Brabant negende. Joseph Oosting, de coach van RKC, kan in de wedstrijd niet beschikken over Michiel Kramer, de clubtopscorer van dit seizoen.

De spits heeft namelijk last van zijn. Dit was al langere tijd het geval, zo liet Oosting weten voor de camera van ESPN. Kramer kwam dit seizoen tot nu toe tot vier doelpunten in de eredivisie. Hetzelfde aantal als Bel Hassani, hij speelt wel tegen FC Twente. Naast hem staat Lobete, die Kramer vervangt in de spits.

Bij FC Twente keert er juist weer een speler terug in de wedstrijdselectie. Dit geldt voor Cerny, die in de wedstrijd tegen Feyenoord een rode kaart ontving. De Tsjech start gelijk in de basis bij de Tukkers. Ditzelfde geldt voor Steijn, de jonge middenvelder krijgt samen met Vlap en Zerrouki de kans om het vanaf het eerste moment te laten zien.

Opstelling RKC

Vaessen, Lutonda, Van den Buijs, Adewoye, Gaari, Lelieveld, Clement, Anita, Vroegh, Lobete en Bel Hassani.

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments