FC Twente Nieuws

Telegraaf | Van Wolfswinkel in Elftal van de Week: "Je gunt hem die goal"

Telegraaf | Van Wolfswinkel in Elftal van de Week: "Je gunt hem die goal"

FC Twente had in speelronde tien geen kind aan het geplaagde FC Groningen. De Tukkers wonnen met 3-0 en na afloop werd Ricky van Wolfswinkel uitverkozen tot de Man of the Match. Niet alleen scoorde hij na meer dan twee maand droog te hebben gestaan, hij was ook de aangever bij de overige twee Twentse goals.

Het is dan ook niet meer dan terecht dat hij is opgenomen in het Elftal van de Week in de Telegraaf. Deze week is de eer aan 28-voudig Oranje-international Ernie Brandts om het elftal invulling te geven. Van Wolfswinkel wordt in de aanval vergezeld door drie PSV'ers: Simons, Til en Gakpo.

"Ricky van Wolfswinkel van FC Twente is geen groot technicus, maar wel heel geslepen als spits op zijn leeftijd (33, red.). Hij was bij elke goal betrokken en scoorde zelf ook eindelijk weer eens. Hij is heel belangrijk voor de ploeg met zijn ervaring, werkt enorm hard en je gunt hem dan ook die goal", aldus Brandts.

Elftal van de Week

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments