FC Twente Nieuws

Van Wissing met complimenten voor Streuer: "Schuilt ook het gevaar in"

Van Wissing met complimenten voor Streuer: "Schuilt ook het gevaar in"

FC Twente verbaasde afgelopen seizoen vriend en vijand door de nummer vier van de eredivisie te worden. Gelijk werd voor Streuer het de doelstelling om de selectie zoveel mogelijk intact te houden. Dat is hem gelukt, daarnaast haalde hij ook nog nieuwe aanwinsten als El Maach, Steijn, Kjolo, Tzolis en Tyton.

“Die selectie is beter dan vorig jaar. En vorig jaar werden ze vierde”, zo begint Tijmen van Wissing aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN. “Daar schuilt dan ook meteen het gevaar in. Want vorig jaar hebben ze toch wel wat fortuin gehad vind ik. Ik denk dat weer vierde lastig gaat worden onder deze omstandigheden. AZ heeft nog steeds wel een goede selectie, Utrecht heeft een goede selectie en Ajax, PSV en Feyenoord zijn beter.”

Van Wissing acht de Tukkers echter niet kansloos. “Ze gaan zeker meedoen. Ze zijn weer terug aan de subtop”, zo vervolgt de clubwatcher. “Dat zie je aan alles. Seizoenkaarten zijn uitverkocht, Vlap halen ze binnen voor twee miljoen en dat was een aantal jaren gewoon niet mogelijk. Ik was er vrijdag en iedereen loopt gewoon in de polonaise daar.”

Het lukt FC Twente deze transferzomer ook weer mee om spelers te overtuigen naar Enschede te komen. “Dat je iemand als Tzolis kunt halen, zegt dat genoeg. Die kon ook naar Brugge, maar het perspectief is er weer bij FC Twente. Brenet verkiest Twente boven Feyenoord, Sadílek kiest daar ook voor”, zo besluit Van Wissing.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments