KNVB-beker

200 extra kaarten in de verkoop voor bijna uitverkocht FC Twente - Telstar

200 extra kaarten in de verkoop voor bijna uitverkocht FC Twente - Telstar

Na de 2-0 overwinning afgelopen vrijdag op FC Emmen, wacht dinsdag alweer een thuiswedstrijd voor FC Twente. In de tweede ronde van de KNVB-beker treft het cultclub Telstar dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Velsen-Zuid is geen hoogvlieger en is terug te vinden op de veertiende plek. Het gat naar koploper Heracles is opgelopen tot 22 punten.

Telstar zal met zo'n 200 tot 300 supporters afreizen naar Enschede in de hoop te kunnen stunten in de Grolsch Veste. FC Twente zal uiteraard meer steun krijgen, want de seizoenkaarthouders mogen gratis naar de wedstrijd. De club heeft besloten de bekerwedstrijd in te zetten als tweede en laatste compensatiewedstrijd voor de door corona gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen.

Afgelopen vrijdag was de wedstrijd tegen FC Emmen uitverkocht, en de kans is groot dat dit ook tegen Telstar het geval zal zijn. De club heeft zelfs besloten om een extra vak te openen. Het gaat om iets meer dan 200 kaarten in vak 324, het vak direct naast de uitsupporters. Heb je nog geen kaarten, maar wil je de ploeg wel steunen in de strijd om de KNVB-beker, klik dan hier om direct kaarten te bestellen.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments