Nieuws

Brama: "Niet eerlijk dat hij nu de grond wordt ingetrapt"

Brama: "Niet eerlijk dat hij nu de grond wordt ingetrapt"

Vanavond staat voor FC Twente dé wedstrijd van het jaar op het programma. In de eigen Grolsch veste ontvangt het PEC Zwolle met als inzet de finale van de KNVB beker. Het winnen van de beker is het enige dat het vervelende seizoen nog kan redden bij FC Twente en teven het 50-jarig bestaan nog op kan fleuren.

Aan de kant van PEC Zwolle treft FC Twente voormalig aanvoerder van de Tukkers Wout Brama. Hij gunt FC Twente alles, maar vandaag even niet. In gesprek met de Telegraaf neemt Brama ook nog even de tijd om zijn oud-voorzitter een hart onder de riem te steken.

"Ik weet niet precies wat er allemaal is gebeurd, maar hij is niet als enige verantwoordelijk voor de huidige situatie. Bij FC Twente heeft iedereen jarenlang achter Joop aangelopen. Dan vind ik het niet correct en niet eerlijk dat hij nu ineens de grond wordt ingetrapt”

[google]"Joop stond voor mij en de rest van de spelersgroep altijd klaar", vervolgt Brama. "Toen ik nog in de jeugd speelde, was de club bijna failliet. Dankzij hem ben ik met FC Twente kampioen geworden. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren.”

"Ik wil met PEC naar de finale. FC Twente mag van mij weer heel goed gaan presteren, maar vandaag natuurlijk niet. Door het thuisvoordeel en de onrust binnen de club ligt de druk meer bij FC Twente dan bij ons. Ik kom nog geregeld op het stadion in Enschede, maar veel contact met de spelers van FC Twente heb ik niet in de aanloop naar dit duel", besluit Brama zijn verhaal.
[ligatus]

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments