Nieuws

Jong FC Twente geeft zege uit handen

Jong FC Twente heeft vanavond één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De ploeg van Jan Zoutman leek de wedstrijd al voor rust te beslissen, maar moest na een 0-2 voorsprong toch genoegen nemen met een punt. Hierdoor blijft Jong FC Twente 12e op de ranglijst.[google]

In de eerste helft kwam Jong FC Twente knap op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Oosterwijk en David. Toch was het FC Volendam dat vlak voor rust de aansluitingstreffer scoorde. Een belangrijk doelpunt want al na vier minuten in de tweede helft scoorde de thuisploeg de gelijkmaker. De 2-2 was tevens de eindstand.

Doelpunten: 9. Oosterwijk (1-0), 37. (2-0), 43. Brands (1-2), 49. Marengo (2-2)

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Bleker, Van der Lely, Verlaan, De Wit, Tanda (76. Soumaoro), Daniels, David, Oosterwijk, Swieter (81. Schwering), Schütte (86. Da Cruz).