Eerste elftal

Salah-Eddine hoopte op meer minuten bij FC Twente, maar blijft positief

Salah-Eddine hoopte op meer minuten bij FC Twente, maar blijft positief

Voor Anass Salah-Eddine staat zaterdag een speciale wedstrijd op het programma. Hij gaat met FC Twente op bezoek bij Ajax, de club die hem dit seizoen verhuurt aan FC Twente. De kans dat hij gaat starten is niet groot want Gijs Smal is de absolute nummer één op linksback. Hij mag wel hopen op een invalbeurt. In dat geval wordt het zijn debuut in de ArenA in het shirt van FC Twente.

FC Twente reist met een goed gevoel af naar Amsterdam. De ploeg was afgelopen weekend de grote winnaar van speelronde 15 omdat Feyenoord, Ajax, PSV en AZ twee dure punten verspeelden. "Iedereen was natuurlijk blij met hoe de andere teams hadden gepresteerd. Het geeft ons alleen maar meer motivatie voor aankomende zaterdag", vertelt Salah-Eddine in gesprek met Ajax Showtime.

De ploeg voelt zich onder andere gesterkt door het weinige aantal tegengoals van slechts negen. "Ik vind dat wij als team heel sterk zijn. Wij zijn een hele hechte groep. Ik denk dat dat onze kwaliteit is, dat wij toch een stapje extra lopen voor elkaar. Met alleen kwaliteit red je het niet, het is een mix van beide."

Persoonlijk gaat het ook goed met de huurling, al had hij wel gehoopt op meer speelminuten. "Het gaat op zich wel goed. Ik heb nog niet zoveel minuten gemaakt als waar ik op had gehoopt, maar wat niet is, kan nog komen. Ik weet dat ik er heel dicht tegenaan zit. We hebben nog een half seizoen, dus er kan nog van alles gebeuren."

Hij heeft echter ook wel begrip voor de keuze van de trainer. "Mijn band met hem is prima. Dat is eigenlijk met iedereen, met ieder staflid. Ik heb het heel goed gedaan in de wedstrijden waarin ik heb gespeeld. Ik heb mijn kwaliteiten laten zien. Ze weten wat ze aan mij hebben, maar toen ik arriveerde was het seizoen al begonnen. We staan vierde dus is er geen reden om het elftal overhoop te halen."

  • Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente op Ajax. Actie alleen voor 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments